
Соус "Море"
Головне завдання будь-якого соусу - доповнити і підкреслити істинний смак страви, а в деяких випадках - перетворити. Повірте соус "морэ" стане універсальним засобом перевтілення ваших страв в ефектні кулінарні шедеври. Солоний і ніжний сир, присутній в цьому рецепті, здатний на багато: задовольнити, здивувати і наситити. Хочете, можете просто додати соус в салат, надати тонкість класичній вермішелі, або ж підкреслити апетитність м'ясних рулетиків. Будь ласка, фантазія в даному випадку стане вірним помічником. Як бачите можливості ніжного соусу невичерпні. Спробуйте, і переконаєтеся, що нічого немає ніжнішого за соус із французьким мотивом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Крем-сир St. Moret Le Gout Primeur 53% 150г
300 г.
Борошно 7 1кг
2 ст. л.
Гірчиця Еко порошок 100г
1/2 ч. л.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
У ємність помістити 2 ст. л. розтопленого вершкового масла. Додати до нього борошно і гірчичний порошок.
02
Перемішати. Влити молоко. Тушкувати соус до загустіння.
03
Додати в соус сир. Розмішати. Дати йому повністю розчинитися. Посолити і поперчити за смаком. Соус готовий.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)