
Простий бісквіт
Насправді бісквіт - це не найпростіша випічка. Якщо занадто збити яйця, збивати їх разом, виставити занадто високу температуру духовки або занадто рано дістати з духовки, то бісквіт у вас може вийти. Але якщо дотримуватися всіх нюансів приготування і враховувати вищевказані фактори, то все обов'язково вийде! А вже там ... Прикрашати і промащувати бісквіт можна майже чим завгодно. Він чудово підійде для більшої кількості бісквітних тортів. Можна також додати трохи какао, бурякового соку, куркуми та інших харчових нешкідливих барвників і у вас будуть яскраві, різнокольорові бісквіти.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Етапи приготування
01
Білки відокремити від жовтків. Окремо збити білки з частиною цукру і жовтки з цукром і розм'якшеним маслом до стану піни. Обережно їх з'єднати і перемішати. Просіяти борошно і додати до яєчної суміші. Довести тісто до однорідної консистенції.
02
Розігріти духовку до 180°C. Тісто вилити у форму (заповнити на 2/3) і поставити в духовку. Випікати бісквіт близько 40-50 хвилин. По закінченню часу дати бісквіту постояти близько 10 хвилин у духовці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)