
Пиріг з корицею
Ароматна кориця, яка представлена у вигляді коричневого порошку або паличок, відома всім. Але мало хто знає, що ця екзотична пряність являє собою висушену кору тропічних дерев Шрі-Ланки та Південної Індії. Солодкуваті листя кориці пахнуть (на диво) не корицею, а гвоздикою і теж використовуються в кулінарії. Раніше ця дивовижна спеція була доступна лише королям, зараз же вона присутня на кухні у кожної сучасної господині. Свіжоспечена випічка, у складі якої є ця пряність, не залишить байдужим навіть найвибагливішого гурмана. Доведено, що божественний розслабляючий аромат кориці здатний підняти настрій і поліпшити мозкову діяльність. Перевіримо?
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
80 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
120 г.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
5 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Борошно 7 1кг
90 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
30 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
125 мл.
Спеція Кориця мелена
5 г.
Етапи приготування
01
Розм'якшене масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця, ваніль, корицю і ще раз добре збити. Додати в яєчно-масляну суміш просіяне борошно і молоко. Довести тісто до однорідної консистенції.
02
Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у форму і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 30-35 хвилин. За бажанням прикрасити збитими вершками і присипати какао з корицею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)