
Французькі пиріжки з тріскою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
250 г
Сир Auchan Ммм! Cacoillotte рідкий 250г
250 г
Масло вершкове домашнє
150 г
Сіль Єгипет
за смаком
Кмин Еко римський 15г
3 г
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Тріска
500 г
Паста томатна Metro Chef концентрована 28% 4,5кг
30 г
Часник
1 зуб.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
50 мл
Етапи приготування
01
У миску просіяти борошно, додати сир (протираючи його через сито), злегка розм'якшене вершкове масло і сіль. Замісити тісто, скачати його в кулю, накрити харчовою плівкою і покласти мінімум на 30 хвилин у холодильник.
02
Рибу вимити, просушити паперовим рушником, нарізати на невеликі шматочки. Часник і цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Рослинну олію розігріти на сковороді. Обсмажити на сковорідці рибу до золотистого кольору.
03
Додати в сковороду з рибою томатну пасту, часник і цибулю, сіль, перець і готувати близько 15 хвилин. Яйце трохи збити виделкою. Духовку розігріти до 200 градусів.
04
Тісто дістати з холодильника, розкачати в пласт товщиною не більше 0,5 см. Вирізати з тіста квадратики, краї змастити яйцем. У середину кожного квадратика викласти рибну начинку, скріпити краї. Змастити весь пиріжок яйцем і посипати кмином. Покласти деко з пиріжками в духовку і випікати близько 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)