
Риба, запечена під овочами і сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
1 кг.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
200 г.
Помідори рожеві фасовка
200 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
40 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
30 г.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу (бажано філе) помити, нарізати на порційні шматки. За смаком додати сіль і перець. Яйця збити, по трохи додати борошна і добре перемішати. Обваляти шматочки риби в яєчному клярі і обсмажити на сковороді. Духовку розігріти до 180°C.
02
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями. Помідори помити і нарізати скибочками. Сир натерти на дрібній тертці. На деко викласти рибу, потім цибулю, трохи змастити майонезом, викласти помідори і посипати сиром. Поставити деко в духовку і запікати близько 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)