
Морквяний салат з крабовими паличками
Улюблений усіма крабовий салат має масу різних варіантів приготування. Використання моркви для приготування крабового салату зробить його не тільки смачним і поживним, але і корисним. Адже морква по своєму складу - це просто джерело вітамінів і мінеральних речовин, необхідних для організму людини. Моркву додають сиру, але зустрічаються варіанти приготування і з вареної, і з обсмаженої. Це вже за смаком, хто як любить. Якщо салат здається злегка пріснуватим, то можна додати в нього лимонний сік. Зазвичай всі інгредієнти перемішують, але як варіант, можна укласти в скляні міні-салатниці шарами, вийде дуже красиво - вдалий варіант для святкового столу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Морква
200 г.
Часник
10 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Крабові палички вагові
150 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Моркву помити і нашаткувати (як для корейської моркви). Крабові палички нарізати соломкою.
02
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)