
Шароване шоколадне парфе
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
20 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
70 г
Какао-порошок Аромікс 100г
70 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
400 мл
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
115 г
Масло вершкове домашнє
20 г
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
3 г
Етапи приготування
01
Шоколад нарізати на дрібні шматочки. Змішати крохмаль, 50 г цукру, 50 г какао і трохи солі в каструлі. Поступово додати до суміші молоко, кімнатної температури, довести до кипіння і варити, постійно помішуючи, кілька хвилин.
02
Вимкнути плиту і додати в молочну суміш шоколад і вершкове масло. Все добре перемішати і довести до однорідної консистенції. Перекласти суміш в холодну миску і охолодити, помішуючи.
03
Вершки з цукром, ваніллю і ложкою какао збити до стану міцної піни. У креманку або келих викласти шарами шоколадну масу і збиті вершки. Поставити келихи в холодильник на 20 хвилин. Прикрасити парфе тертим шоколадом і какао.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)