
Курячий салат з авокадо і виноградом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
480 г.
Авокадо 500г
1 шт.
Виноград
200 г.
Салат Vita Verde Яскравий 120г
50 г.
Мандарини Lorado в сиропі 850мл
120 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
20 г.
Вершки Селянські ультрапастеризовані 20% 500г
40 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Лимон
30 г.
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками. Авокадо помити, очистити, видалити кісточку, нарізати м'якоть кубиками і збризнути лимонним соком.
02
Салат помити, просушити, нарвати руками. Очистити мандарини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Виноград помити і розрізати на половинки. Майонез змішати з вершками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати соус і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)