
Царська лососина
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лосось шматок охолоджений
1 кг.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Каштан Flora 200г
400 г.
Сметана ХМЗ 20%
5 ст. л.
Сир твердий Грана Падано 32%
100 г.
Сухарі панірувальні
за смаком
Перець Мрія чорний горошком 20г
6 горошин
Борошно 7 1кг
2 ст. л.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
1 ст.
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Розпочати з підготовки риби. Звільнити лососину від кісток, добре обчистити. Нарізати на шматки.
02
Змастити форму з фарфору маслом вершковим, посипати дно сухарями. Викласти нарізане квадратними шматочками вершкове масло, сметану, а зверху цих інгредієнтів покласти рибу.
03
Натерти на великій терці твердий сир і посипати ним лосось. Посолити.
04
Також в останню чергу покласти очищені варені каштани (варити слід 20 хвилин). Посипати товченим перцем, потім знову додати олію, сметану - доки форма не заповниться.
05
Залити інгредієнти склянкою гарячої води. Далі перейти до приготування тіста: 2 ст. л. вершкового масла збити до утворення піни, додати стільки ж сметани і борошна. Вимісити тісто. Помістити, отримане тісто у форму з рибою. Змастити збитим яйцем.
06
Духовку розігріти до 200ºС і випікати 50 хвилин. Прикрасити зеленню і часточками лимона, або лайму.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)