
Американські брауні
Перед вами рецепт десерту, який тисячі людей в усьому світі відносять до розряду своїх найулюбленіших - це брауні. Неймовірно смачне тістечко, трохи вологий (не сухий) на смак. Тістечко має насичений шоколадний смак, аромат і колір. Якщо ви його приготуєте, то не сумнівайтеся, що після цього і ви віднесете брауні до розряду улюбленців. Це шоколадне тістечко має невелику особливість в приготуванні, яка в інших видах десертів використовується рідко. Щоб консистенція виходила та, що треба, необхідно подавати тістечко не відразу після приготування, як робиться в більшості випадків, а після мінімум 8 годин у холодильнику, тоді він буде вологий і не пишний («важкий»).
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шоколад темний Auchan 72% 100г
220 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
120 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
50 г.
Мигдаль
100 г.
Спеція Кориця мелена
за смаком
Етапи приготування
01
Розтопити на водяній бані вершкове масло, нарізане шматочками і поламаний на шматочки шоколад. Яйця збити з цукром в пишну масу, а потім просіяти туди борошно, перемішуючи. Додати шоколадно-масляну суміш і добре перемішати.
02
Горіхи крупно нарізати і додати до тіста. Розігріти духовку до 180°C. Невеликою кількістю вершкового масла змазати форму, вилити в неї тісто і поставити форму в духовку. Випікати близько 20-25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)