
Гриби, мариновані в оливковій олії
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
100 мл.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
500 г.
Оцет винний Ergon білий 250мл
50 мл.
Перець чилі червоний
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
20 мл.
Цедра лимону Kotanyi 14г
2 ст. л.
Чебрець (тим'ян), шт
4 гілочки
Часник
2 зубчики
Етапи приготування
01
У великій сковороді на середньому вогні розігріти олію. Викласти гриби і пасерувати, часто помішуючи, протягом 3 хвилин, до золотистого кольору. Зменшити вогонь і готувати ще 3 хвилини, поки гриби не роз'якнуть.
02
У гриби вмішати винний оцет, чилі і сіль. Кип'ятити на повільному вогні до повного випаровування рідини. Потім влити лимонний сік.
03
Розподілити чебрець, часник і лимонну цедру на 2 банки по 0,5 л. Ложкою викласти гриби в банку. Полити оливковою олією. Запечатати і зберігати в холодильнику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)