
Тарт з кабачками, фетою і м'ятою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
130 г
Борошно 7 1кг
260 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Сир Фета Світ Сир 45%
100 г
Кабачок
500 г
Часник
2 зуб.
М'ята 50г
20 г
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
150 мл
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10 мл
Мускатний горіх Еко мелений 10г
2 г
Квасоля вагова
200 г
Етапи приготування
01
Борошно змішати з охолодженим маслом, подрібнити в блендері в крихту, ввести яйце, посолити. Залишити відпочивати в холодильнику мінімум на годину.
02
Розкачати тісто між двох присипаних борошном аркушів пекарського паперу.
03
Духовку розігріти до 190 градусів.
04
Викласти тісто у форму (форми), наколоти виделкою, випікати 10-15 хвилин з вантажем (квасолею) в духовці.
05
Кабачки помити, очистити, нарізати на не тонкі скибочки.
06
Для начинки обсмажити кабачки з подрібненим часником в невеликій кількості оливкової олії до напівготовності.
07
Сир фету нарізати кубиками.
08
Додати до кабачків яйця, вершки, спеції, м'яту, козячий сир і перемішати. Викласти у форми з тістом і запікати до готовності 20-25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів













 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)