
Салат з печеною фетою і волоськими горіхами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
4,5 ст. л.
Орегано Metro Chef подрібнений сушений 110г
1 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
0,5 ч. л.
Волоський горіх
120 г.
Сир Фета Світ Сир 45%
180 г.
Часник
1 шт.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
3 ст. л.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
3 г.
Редис
2 шт.
Цукіні
1 шт.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 180°C. У миску покласти орегано, додати 2 ч. л. оливкової олії, а також чорний мелений перець. Сир нарізати кубиками, додати в миску, перемішати.
02
Деко застелити харчовим папером, викласти кубики сиру на деко, поставити на 10 хвилин у духовку.
03
На друге деко висипати волоські горіхи, також поставити в духовку, на 3 хвилини. Після, посікти горіхи.
04
У банку вилити залишки оливкової олії, додати подрібнений часник, влити лимонний сік і додати сіль. Закрити кришкою, струснути банку.
05
У салатницю викласти промиті листя салату, додати тонко нарізаний редис і цукіні. Скропити зверху половиною приготовленої заправки, ретельно перемішати. Викласти сир з горіхами, додати залишки заправки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)