
Рататуй з сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
200 г.
Баклажани фасовані
250 г.
Цукіні
250 г.
Часник
30 г.
Цибуля червона
150 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Сіль Єгипет
5 г.
Спеція Перець чорний мелений
5 г.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Етапи приготування
01
Цю страву краще готувати з молодих і не дуже великих овочів - якщо ж такої можливості немає, зняти з них перед приготуванням товсту шкірку. Потім нарізати овочі кружечками.
02
Легкий і ніжний сир нарізати скибочками. Змастити форму оливковою олією. Викласти в неї овочі і сир , чергуючи між собою.
03
Готову композицію посолити, поперчити. Прочавити через прес часник, розподілити його по овочах. Збризнути страву зверху оливковою олією.
04
Запікати в духовці при температурі 160°C протягом 1 години. Подавати гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)