
Португальські вершкові тістечка
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
240 г
Масло вершкове домашнє
100 г
Сіль Єгипет
дрібка
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Цукрова пудра Aro 250г
50 г
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
350 мл
Цукор Ваш Цукор 10кг
75 г
Ванілін Pripravka 2г
дрібка
Етапи приготування
01
Борошно (200 г) просійте в широку миску.
02
Додайте сіль і масло і все порубати ножем у дрібну крихту.
03
Влийте 5 ст.л. крижаної води і швидко замісіть м'яке тісто. Скачайте його ковбаскою і розріжте на 6 шматочків.
04
Кожну частину розкачайте в коло і викладіть в порційні формочки для кексів. Поставте на 30 хвилин у холодильник.
05
Тим часом духовку нагрійте до 250°C.
06
Для крему білки відокремте від жовтків (білки нам не знадобляться). Жовтки розітріть в каструльці з цукровою пудрою і рештою борошна.
07
Вершки з цукром і ваніліном доведіть до кипіння. Вершки трохи остудіть і влийте, швидко помішуючи, в жовткову суміш.
08
Коли маса стане однорідною, знову поставте каструльку на повільний вогонь і проваріть до загустіння. Трохи остудіть.
09
Формочки з тістом дістаньте з холодильника і заповніть отриманим кремом на 2/3 висоти. Поставте в розігріту духовку і випікайте приблизно 15-20 хвилин.
10
Готові тістечка при подачі можна посипати цукровою пудрою і корицею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)