
Дорада у фользі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Дорада патрана охолоджена фасована 200-300г
2 шт.
Зелень петрушки сушена Pripravka 10г
1 пучок
Часник
3 зубчики
Помідор
2 шт.
Цибуля
1 шт.
Орегано Metro Chef подрібнений сушений 110г
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Лимон
за смаком
Фольга Помічниця 10м
1 шт.
Етапи приготування
01
Свіжу рибу дорада очистити від луски і плавників, голову і хвіст залишити, випатрати і помити.
02
Петрушку і часник дрібно порізати, викласти в невелику миску, залити 2 ст. ложки оливкової олії і перемішати.
03
Цибулю почистити і порізати великими шматочками. Помідори помити і порізати кільцями.
04
Рибу посолити всередині і зовні. Всередину риби укласти часточки цибулі і суміші орегано з часником. На деко, змащене оливковою олією, викласти часточки помідора, зверху рибу.
05
Змастити рибу зовні сумішшю, що залишилася, і укласти цибулю та помідори. Загорнути фольгою і поставити в духовку розігріту до 200 градусів.
06
Готувати протягом 20 хвилин. Потім фольгу розкрити і готувати ще 10 хвилин для появи піджареної скоринки.
07
Викласти на тарілку та прикрасити лимоном і зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)