
Запечений камамбер
Запечений камамбер з медом та горіхами – новий погляд гурманів на такий улюблений сир. Ароматний та теплий, ніжний та м’який – спершу тане на грінці, а потім на язиці. Готуйте його, коли хочеться смачненького для себе і коли приходять гості. Це ідеальна закуска, яка, крім того, вражає естетикою своєї подачі. А всі продукти замовляйте в один клік.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Cantorel Камамбер Жеан 60%
125г
Шампунь Hugva Herbal Оливкова олія 0,5л
1ч.л
Мед Літній Мед 750г
2ч.л
Суміш горіхова Караван ласощів мигдаль, волоський, кеш'ю 180г
3ч.л.
Етапи приготування
01
Виймаємо сир з обгортки й кладемо на деко. Робимо ножем неглибокі надрізи у вигляді решітки, щоб прорізати скоринку.
02
Поливаємо оливковою олією та кладемо гілочку розмарину.
03
Ставимо в попередньо розігріту до 180 градусів духову піч і запікаємо протягом 10 хвилин.
04
Виймаємо, кладемо на тарілку, прибираємо розмарин. Поливаємо медом і посипаємо товченими горіхами. Подаємо з багетом, грінками або крекерами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)