
Брізоль із яловичини
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш з яловичини та свинини ЦеМ'ясо Особливий охолоджений 400г
400 г.
Суміш яєчна Ovostar Білок яєчний рідкий 1кг
6 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
3 ст. л.
Кетчуп Salvest 530г
2 ст. л.
Часник
1 зубчик
Огірки солоні
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Фарш посолити, поперчити, додати білок 1 яйця, ретельно вимішати.
02
Розділити фарш на 5 однакових за розміром кульок.
03
Розстелити на столі харчову плівку, покласти кульку фаршу, розплющити руками в тонке коло діаметром приблизно 15 см.
04
Яйце і маленьку щіпку солі збити виделкою.
05
Перелити яйце на пласку тарілку. Зверху перевернути м'ясний млинець.
06
На сковороді розігріти трохи соняшникової олії. Піднести тарілку з м'ясним млинцем до сковорідки, акуратно спустити на неї. Смажити 3-5 хвилин, поки яйце добре не схопиться.
07
Обсмажити на зворотному боці протягом 3-5 хвилин. Таким же чином приготувати інші брізолі (всього виходить 5 штук).
08
Готові брізолі складати як млинці (стопкою) на тарілку м'ясом вгору.
09
Майонез перемішати з дрібно нарізаним часником. Змастити м'ясну сторону бризоля майонезом. Зверху трохи полити кетчупом.
10
На половину млинця викласти огірок, порізаний тонкою соломкою. Другу половину загорнути і подавати гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)