
Смажене філе лосося
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе лосося охолоджене
400 г
Соус соєвий Chong 1л
60 мл
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
80 мл
Спеція Імбир мелений
7 г
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Приготуємо маринад. Для цього необхідно: змішати соєвий соус з апельсиновим соком, імбиром, перцем. Ретельно перемішати.
02
Покласти філе лосося в маринад, накрити й забрати в холодильник на 20-30 хвилин.
03
Змастити сковорідку-гриль оливковою олією і нагріти на середньо-сильному вогні.
04
Посипати філе лосося дрібкою солі (врахуйте, що в маринаді є соєвий соус, тому солі слід додавати зовсім трохи). Посипати перцем.
05
Смажити близько 4 хвилин з кожного боку, до готовності.
06
Перелити решту маринаду в каструлю, поставити на вогонь і довести до кипіння. Зменшити вогонь до повільного.
07
Періодично змащувати філе гарячим маринадом в процесі смаження.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)