
Яблучний омлет по-грізонськи
У кулінарії існує велика кількість рецептів омлетів. Серед них і найпростіші омлети з молока і яєць, і омлети зі всілякими добавками, і омлети, що представляють собою ніжні десерти. Ви ніколи не готували яблучний омлет? Прийшов час спробувати. Яблучний омлет по-грізонські або апфельтатш - чудова страва. Нею ми зобов'язані швейцарському кантону Граубюнден. Так як французька назва цього кантону - Грізон, отже яблучний омлет по-грізонські. У чому ж його особливість? Як Ви вже зрозуміли: головна родзинка запропонованого омлету - яблука. Може бути, кому-небудь це здасться дивним ... Спробуйте приготувати цей солодкий фруктовий омлет, і Ви будете повертатися до цього рецепту ще багато разів.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
250 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
250 мл.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
4 шт.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
200 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Кориця Еко мелена 20г
за смаком
Етапи приготування
01
Висипати борошно в миску, додати в борошно збиті жовтки, влити молоко, додати сіль, перемішати до однорідної маси. Залишити на 1 годину.
02
Яблука помити, очистити від серцевини, нарізати тонкими часточками.
03
Додати в тісто збиті білки, всипати нарізані яблука.
04
Смажити окремими порціями на сковороді в киплячій олії. При подачі посипати зверху цукром і корицею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)