
Соус до картоплі із кропу та сиру
Картопля - продукт, який називають "другим хлібом". Вона смачна, ситна, до того ж добре засвоюється. Навіть при щоденному вживанні вона не набридає. Але навіть таку звичну страву, як смажена картопля, страву, що приїлася, можна перетворити на оригінальну. Як? Приготуйте до картоплі укропно-сирний соус. "Кухаря робить соус" - з цим твердженням не буде сперечатися жоден досвідчений кулінар. У переліку інгредієнтів смачні і корисні продукти: твердий сир, кріп, часник, каперси і рослинне масло. На допомогу прийде блендер. Мінімум часу і сил - і звична картопля заграє новими смаковими нотками.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кріп 70г
1 пучок
Часник
1 зубчик
Сир твердий Грана Падано 32%
70 г.
Каперси Iberica 250г
1 ст. л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
140 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
У чашу блендера влити соняшникову олію, нарізати невеликими шматочками сир, а також зубчик часнику. Все збити до однорідного стану.
02
Потім додати в чашу каперси, кріп, також сіль і перець за смаком.
03
Збити ще кілька разів блендером. Подавати даний соус найкраще зі смаженою картоплею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)