
Сирні кульки з виноградом і фісташками
Відмінний рецепт для тих, хто не любить довго готувати на кухні, випікати або смажити. Досить перемішати всі інгредієнти - и кульки готові! Але зауважте, від цього страва не стає гіршою або менш смачною. У ній зібрали цілий букет смакоти. Фісташки дуже ароматні і з особливим смаком. Виноград солодкий і соковитий. Трохи солоних ноток фети тут точно не завадять. І доповнює це все цитрус - лимонна цедра. Такий набір в одній страві - це вибух емоцій, які відчують ваші гості, ледь спробувавши ці смачні сирні кульки.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Сиророб Фета 55%
350 г.
Нектар Cappy Mini ягоди-виноград-яблуко 200мл
15 шт.
Лимон
1/2 шт.
Фісташки смажені
50 г.
Етапи приготування
01
Фісташки очистити і крупно посікти. Лимон помити, обсушити і зняти цедру дрібною терткою.
02
Фету розім'яти виделкою, додати цедру, перемішати.
03
Виноград вимити й просушити.
04
Чайною ложкою набрати сирну суміш, зробити в середині заглиблення, помістити в нього виноградину і сформувати кульку. Обваляти її в рублених фісташках.
05
Перед подачею сирні кульки помістити в холодильник на 1 годину або в морозильну камеру на 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)