
Шоколадний мус з перцем чилі, фісташками і коньяком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шоколад білий Roshen пористий 80г
50 г.
Шоколад чорний Butlers 70% 90г
70 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
1,5 шт.
Фісташки смажені
40 г.
Перець Aro червоний мелений чилі 250г
0,25 ч. л.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
1 ст. л.
Вершки President збиті зі смаком ванілі 28% 250г
125 г.
Варення з гарбуза 420г
за смаком
Етапи приготування
01
Шоколад розламати на шматочки, покласти в каструлю і розтопити на водяній бані. Перемішати, прибрати з вогню, остудити.
02
В одній мисці збити жовтки з цукром, в іншій збити білки. Поступово додати в цукрово-жовткову суміш розтоплений шоколад, помішуючи при цьому.
03
Додати в шоколадну масу фісташки і додати чилі, влити коньяк і ретельно перемішати.
04
Після, додати в загальну суміш збиті вершки, перемішати, а потім ввести збиті білки, ще раз перемішати.
05
Викласти суміш у формочки, поставити їх в холодильник на 3 години. При подачі присипати зверху тертим білим шоколадом, в центрі прикрасити варенням/джемом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)