
Картопля "Дофінуаз"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
1 кг.
Сир Armando Чеддер
200 г.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Часник
1 зубчик
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл.
Мускатний горіх Еко мелений 10г
0.5 ч. л.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
0.5 ч. л.
Петрушка 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Почистити і нарізати картоплю тонкими кільцями.
02
У глибоку каструлю влити вершки, молоко, потім посолити, додати картоплю. Довести до кипіння і потримати на вогні приблизно 1-2 хвилини.
03
Почистити часник і розрізати його навпіл.
04
Форму для запікання натерти часником, залишки часнику додати в каструлю до картоплі.
05
Сир потерти на крупній терці.
06
Змастити форму вершковим маслом і викласти в неї шарами картоплю. Кожен шар посипати мускатним горіхом і сиром. Залишити частину сиру для верхнього шару.
07
Влити в форму вершки з молоком з каструлі, додати ще трохи мускатного горіха і посипати сиром, що залишився. Верхній шар сиру повинен бути найбільшим.
08
Відправити форму в заздалегідь розігріту до 190°С духовку. Готувати 40 хвилин.
09
Готову страву посипати петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)