
Грибний паштет
Паштет - це страва, приготована особливим способом. Паштет готують з фаршу самих різних продуктів. Його готують з дичини, м'яса, печінки, яєць, грибів, трюфелів. Але ми сьогодні будемо вчити вас, як готувати грибний паштет. Грибний паштет може дуже порадувати вас своїм смаком, якщо ви не полінуєтеся його приготувати. А лінуватися насправді нічого, тому що грибний паштет готувати дуже легко і просто. Витративши всього тридцять хвилин часу, ви будете мати повноцінну страву. Таку страву можна використовувати в якості закуски, а також дуже смачно буде, якщо намазувати паштет на хліб. Крім того, така закуска дуже корисна, так як гриби містять велику кількість білків, корисних речовин і мікроелементів.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
500 г.
Гриби білі свіжеморожені
300 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
30 мл.
Цибуля
1 шт.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Часник
1 зубчик
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
20 мл.
Етапи приготування
01
Печериці помити, висушити і порізати. Додати миті, очищені і нарізані білі гриби.
02
Смажити грибну суміш на розігрітій сковороді з маслом, помішуючи, поки з грибів не випариться волога. Додати нарізану цибулю, смажити ще 5 хвилин.
03
Отриману суміш скласти в блендер. Додати сіль, лимонний сік, часник і подрібнити до однорідної консистенції.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)