
Котлети курячі, фаршировані курячою кнеллю і грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
150 г.
Печінка гусяча Фуа-гра заморожена ~600-1200г
15 г.
Гриби Печериці мариновані по-домашньому
10 г.
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
25 г.
Масло вершкове домашнє
25 г.
Яйце куряче С0 1шт
0,25 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
10 мл.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Сухарі панірувальні
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати в мисці 50 г. курячого м'яса і хліб, який необхідно попередньо розмочити в молоці, перемішати інгредієнти в фарш.
02
Розігріти сковороду, налити трохи олії, обсмажити печінку. Остудити, дрібно нарізати. Гриби також дрібно нарізати. Додати печінку з грибами в фарш.
03
Відбити куряче філе, викласти суміш зверху, загорнути його рулетом, вимочити у збитому яйці, обваляти в панірувальних сухарях. Обсмажити в олії на розігрітій сковороді. Як тільки з'явилася скоринка, поставити в розігріту духовку на 5-7 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)