
Капуста з анчоусами
Ми знаємо, як приготувати швидку закуску, щоб вона була поживною і низькокалорійною. І хочемо поділитися нею з вами. Це капуста з анчоусами. Радує той факт, що капусту дуже легко вирощувати навіть у домашніх умовах. Її можна зустріти на городах майже по всій земній кулі. Організм для того, щоб перетравити капусту, витрачає дуже багато енергії, а значить це овоч є ще й дієтичним продуктом. Що стосується анчоусів, то як і всі морепродукти, вони містять багато фосфору і йоду. Крім того, у них дуже високі смакові якості, а ще ця риба досить жирна. Ці продукти добре доповнюють один одного в такій смачній і простій закусці.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста молода білокачанна шинкована
0,25 шт.
Анчоуси Rizzoli солоні 850г
60 г.
Часник
2 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Капусту нашаткувати, як можна тонше.
02
Поставити сковороду на вогонь, влити олію, подрібнити часник, додати в сковороду. Додати анчоуси до часнику. Постійно змішувати. Анчоуси мають перетворитися в соус.
03
Додати в сковороду капусту, перемішати, тушкувати протягом 1 хвилини, викласти на тарілку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)