
Японський рибний бульйон умеван
Любите екзотику? У такому випадку Вам варто спробувати японський рибний бульйон умеван. Що в ньому особливого? – запитаєте Ви. – Бульйон як бульйон. А ось і ні. До його складу, крім риби, яку, до речі, можете використовувати як білу, так і червону, входить соєвий соус, який і надає характерний колір супу, а також морська капуста, гриби і традиційний для Японії, корисний, дієтичний продукт – тофу або, якщо простіше говорити – соєвий сир. Його пружна текстура легко вбирає смаки і аромати продуктів, з якими його готують. Сам по собі сир має нейтральний смак, але, тим не менш, він вважається одним з найпопулярніших делікатесів азіатської кухні, який подарує Вам нові смакові відчуття.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
300 г
Капуста морська маринована 500г
50 г
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г
Тофу Агропрод
200 г
Сіль Єгипет
за смаком
Лимон
1 шт.
Соус соєвий Chong 1л
20 мл
Етапи приготування
01
Тофу віджати від зайвої рідини і нарізати кубиками. Рибу помити, відділити м'ясо від кісток. М'якоть риби підсмажити на сухій сковороді.
02
Печериці помити і нарізати скибочками. Відварити тофу в підсоленій воді протягом 5 хвилин. Потім додати туди печериці і варити близько 10 хвилин.
03
Влити соєвий соус, додати морську капусту і рибу. Варити 5 хвилин, потім додати скибочки лимона. Вимкнути вогонь і дати настоятися супу хвилин 15.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)