
Грибний суп із печериць із гречкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г.
Куряче філе Алан варено-копчене
200 г.
Картопля фасована
200 г.
Цибуля
100 г.
Морква
100 г.
Крупа гречка Екород пропарена органічна 400г
70 г.
Петрушка 70г
за смаком
Лист лавровий
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Відварити куряче філе.
02
Цибулю дрібно порізати. Гриби порізати пластинками.
03
На соняшниковій олії обсмажити цибулю протягом 5 хвилин. Додати гриби і смажити з цибулею протягом 15 хвилин.
04
Картоплю і моркву нарізати невеликими брусочками.
05
З бульйону дістати відварене філе. У бульйон покласти картоплю.
06
Далі додати моркву.
07
Всипати промиту гречку. Варити 15 хвилин.
08
Філе порізати брусочками. Петрушку дрібно порізати.
09
Суп посолити і поперчити, покласти лавровий лист. Додати обсмажені гриби з цибулею, варити 5 хвилин.
10
Наприкінці додати шматочки філе і дрібно порізану петрушку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)