
Тарт із горіхами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
225 г.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Кардамон Еко 6г
27 зерен
Масло вершкове домашнє
250 г.
Мигдаль
200 г.
Фісташки смажені
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г.
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
150 мл.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
6 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Розтовкти половину кардамона в ступці і змішати з 200 г. цукра, борошном і сіллю.
02
Вмішати масло і збити все в блендері. Додати 1 жовток, вимісити масу вручну, сформувати диск товщиною 2 см. і покласти в холодильник на півгодини.
03
Розкачати з тіста круг товщиною 5 мм., укласти у форму для запікання, проткнути в декількох місцях виделкою і поставити в морозилку на 2 години.
04
На форму з тістом покласти лист пергаменту. Випікати в розігрітій до 180°С 20 хвилин, без пергаменту ще 5 хвилин. Остудити.
05
Розтерти в ступці кардамон, покласти в блендер з горіхами і цукром (100 г.). Молоти, поки горіхи не стануть виділяти масло. Влити сік апельсина. Молоти ще 3 хвилини. Остудити, додати 4 жовтки і перемішати.
06
Викласти ложкою начинку на тісто. Поставити в духовку на 15 хвилин.
07
Змішати 1 жовток з вершками, змастити тарт і поставити його в духовку на 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)