
М'ясний паштет із фісташками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш з яловичини та свинини ЦеМ'ясо Особливий охолоджений 400г
900 г.
Фісташки ядро не смажені солені
0,5 склянки
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Часник
3 зубчика
Петрушка 70г
50 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Бренді Emilio Lustau Solera Reserva Brandy de Jerez 40% 0,7л
50 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
50 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Кмин Еко римський 15г
за смаком
Багет французький, шт
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
У великій мисці змішати фарш, сухарі, фісташки, дрібно нарізану цибулю, подрібнений часник і петрушку, сире яйце, бренді, вершки, сіль, перець і кмин. Акуратно, але добре перемішати.
02
Змастити маслом форму для випікання і викласти приготовану м'ясну масу. Злегка притиснути і накрити фольгою. Поставити в глибоке деко і залити гарячою водою так, щоб вона на половину доходила до форми. Випікати 1,5 години в заздалегідь розігрітій до 180°C духовці.
03
Після запікання остудити і залишити на ніч у холодильнику.
04
Зрізати бокові частини з паштету і викласти на тарілку. Порізати тонкими шматочками і подавати з тонко нарізаним багетом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)