
Мокка з льодом і мандарином
Оригінальний кавовий коктейль, який вже точно не дасть заснути в новорічну ніч або зробить приємний сюрприз другій половинці на день Святого Валентина. Такий коктейль підійде як завершення романтичної вечері або для великої компанії. Погодьтеся, він досить універсальний. Смак у коктейлю виходить незвичайним за рахунок мандаринового соку-фрешу. А якщо в компанії зібралися тільки дорослі, то сміливо можна в кавовий коктейль додати трохи алкоголю, наприклад, ром, коньяк, лікер (кокосовий, шоколадний, апельсиновий або амаретто). Можна додати і безалкогольні сиропи - карамельний, шоколадний, кавовий, апельсиновий, ванільний.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
400 мл.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
60 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
30 г.
Кава мелена Кава зі Львова Еспрессо 9г
30 г.
Спеція Горіх мускатний мелений
4 г.
Мандарини Lorado в сиропі 850мл
150 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
40 мл.
Етапи приготування
01
Очистити мандарини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Вичавити з мандаринів сік. Молоко вилити в каструлю і трохи підігріти.
02
Додати в молоко какао, кави, корицю, цукор, мускатний горіх, вершки, сік. Готувати близько 7 хвилин на дуже маленькому вогні, не даючи закипіти і весь час помішуючи. Келихи наповнити льодом, вилити каву, прикрасити соломинкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)