
Вершкові крекери з пармезаном
Нижче наведений один з найпростіших рецептів крекерів. Таке хрустке печиво з насиченим сирним ароматом і смаком розлетиться зі столу в одну мить, адже їм захочуть похрустіти усі - і дорослі, і діти. А що найголовніше, таке печиво не містить барвників та ароматизаторів, чого не скажеш про те, яке куплено в магазині. Та і часу на приготування йде мінімум! Загалом, воно має лише плюси. До речі, можете сміливо використовувати сирні крекери як основу для канапе на святковий стіл (наприклад, з шинкою, ковбасами, виноградом, помідорами чері інше), а також подати їх до соусів, гуакамоле або сальси.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
60 г.
Масло вершкове домашнє
40 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 10% 125г
50 мл.
Етапи приготування
01
Сир натерти на дрібній тертці. У комбайні (або міксері) з'єднати розм'якшене вершкове масло, борошно, сир, сіль і перемішати. Влити вершки і замісити тісто.
02
Розкачати тісто в тонкий пласт і формочками або ножем вирізати квадрати (або фігурки). Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти печиво на деко, поставити в духовку і випікати близько 12-15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)