
Картопляна "гармошка"
Картопляна «гармошка» - дуже незвичайний і одночасно простий спосіб приготувати картоплю.
Печена картопля дуже корисна для нашого організму, зокрема для серця і циркуляції крові. Якщо ж ваші дітки вередують і не хочуть їсти звичайну печену картоплю, ви можете заманити їх ось такою веселою стравою.
Все, що вам потрібно, це приправа і трохи рослинного масла, і, звичайно ж, картопля. Краще вибирати довгі бульби, аби вийшла довшою гармошка.
Також ви можете додати шинки або сиру в страву, помістивши їх між розрізами.
Погодьтеся, їжа повинна бути не тільки корисною, але і красивою. Насолоджуйтесь!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
8 шт.
Приправа Ласочка Пава приправа для картоплі 30г
1 ст. л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
4 ст. л.
Приправа 7 Суміш перців мелена 20г
1 ч. л.
Етапи приготування
01
У мисці змішати олію з приправою для картоплі.
02
Картоплю очистити. Зробити на кожній картоплині глибокі поперечні надрізи 2 мм. завтовшки.
03
Покласти картоплю в миску з маслом, ретельно перемішати.
04
Розігріти духовку до 180°С. Деко накрити листком пергаменту.
05
Викласти на деко картоплю, розрізаною стороною догори, присипати сумішшю перців. Запікати 30 хв.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)