
Равіолі з цукіні, руколою і вершковим сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
390 г.
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
200 г.
Цукіні
1 шт.
Рукола 50г
20 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
70 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Борошно перемішати з сіллю, зробити заглиблення і додати збиті жовтки. Замісити тісто. Викласти тісто на поверхню з борошном. Місити мінімум 10 хвилин. Прибрати в холодильник на півгодини.
02
Потім великий цукіні протерти на крупній тертці, покласти в друшляк, посолити його. Жменю руколи дрібно порізати. Потерти сир. Додати отриману суміш до сиру маскарпоне.
03
Взяти тісто розміром з кульку і розкачати його тонким шаром. Намітити склянкою кола, викласти начинку. Змастити тісто навколо начинки збитим яйцем.
04
Накрити зверху ще одним шаром тіста. Добре притиснути, видавити все повітря навколо начинки.
05
Вирізати склянкою кола. Придавити їх виделкою один до одного.
06
Залишити равіолі сушитися. Приблизно на годину. Потім відварити в киплячій воді, 4 хвилини.
07
Подавати з вершковим маслом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)