
Картопляний салат з оселедцем
Якщо ви любите влаштовувати тематичні вечірки, якщо ваші друзі в захопленні від ваших кулінарних новинок, тоді ви за адресою. Хочете влаштувати тематичну вечірку в стилі "ми з СРСР " або щось в цьому дусі? Тоді для цього не достатньо переодягнутися і начесати високо чубок. Потрібно створювати антураж до кінця. Не забувайте про дрібниці. Навіть самий звичайний салат довершить розпочате. Тому салат з картоплі і оселедця буде в самий раз. Він відмінно створить атмосферу свята, який ви намагалися передати не тільки накритим столом, але і всім іншим. До того ж салат виходить дуже ситний і цілком зійде як закуска, так і повноцінна страва.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
800 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
200 г.
Оселедець Banga копчене філе в олії 170г
350 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
60 мл.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
80 г.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
10 г.
Етапи приготування
01
Картоплю помити, залити холодною водою і відварити до готовності. Злити воду, трохи охолодити картоплю, а потім очистити. Нарізати картоплю кружечками (близько 1 см завтовшки).
02
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями. Філе оселедця нарізати скибочками або кубиками. Змішати оливкову олію, гірчицю і оцет. Викласти інгредієнти в салатники або порційні тарілки і полити заправкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)