
Картопляний салат із шинкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шинка Argal Йорк Сендвіч
200 г.
Картопля фасована
440 г.
Селера стебло
50 г.
Огірки мариновані Aro 3л
75 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
120 г.
Салат Грецький
75 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити і очистити картоплю. Нарізати її кубиками.
02
Листя салату помити, просушити і порвати руками. Шинку та огірки нарізати кубиками. Селеру помити, нарізати кубиками. Яблуко помити, видалити серцевину і нарізати кубиками або скибочками.
03
Змішати всі інгредієнти, додати сіль і майонез. Все акуратно перемішати. Поставити салат в холодильник на 15 хвилин, потім можна подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)