
Пиріг із крабовими паличками і бринзою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
500 г.
Крабові палички вагові
240 г.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Сир Бринза 35%
300 г.
Кріп 70г
за смаком
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю очистити, дрібно нарізати, обсмажити на олії на розігрітій сковороді до золотистого кольору.
02
Зробити на помідорах надрізи, залити окропом на 2 хвилини, після чого зняти з помідорів шкірку, дрібно нарізати. Додати помідори до цибулі в сковороду. Додати за смаком сіль і перець, тушкувати протягом 10-15 хвилин.
03
Змастити вершковим маслом форму, викласти тісто, при цьому зробити бортики. Змастити зверху тісто томатним соусом зі сковороди, потім викласти нарізані крабові палички, а на них посипати шматочки сиру. Зверху прикрасити січеним кропом, поставити в духовку на 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)