
Китайські картопляні кульки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
500 г
Борошно 7 1кг
100 г
Сіль Єгипет
25 г
Спеція Суміш перців
2 г
Спеція Імбир мелений
2 г
Цибуля
2 г
Етапи приготування
01
Картоплю відварити в мундирі до готовності, остудіть.
02
Зніміть з картоплі шкірку і розімніть його.
03
Цибулю дуже дрібно покришите.
04
У картопляну масу просійте борошно, додайте суміш перців, сіль, цибулю і імбир, все дуже добре вимісіть.
05
У глибокій сковороді розігрійте рослинну олію.
06
Чайною ложкою набирайте картопляну масу і за допомогою палички опускайте її в гаряче масло, як галушки. Порціями обсмажуйте кульки до золотисто-коричневого кольору.
07
Готові кульки діставайте шумівкою, щоб стікав зайвий жир. Також можна викласти кульки на паперовий рушники і промокнути.
08
Викладіть кульки на блюдо, посипте сіллю і перцем і подавайте.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)