
Хурма, запечена в сметані
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Хурма Корольок
3 шт.
Сметана ХМЗ 20%
3/4 склянки
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Борошно 7 1кг
1 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
130 г.
Лимон
0,5 шт.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч. л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Цукрова пудра Aro 250г
за смаком
Етапи приготування
01
Натерти цедру лимона і видавити сік. Хурму залити водою так, щоб вона повністю покривала плоди; додати 100 г. цукру, цедру і лимонний сік. Поставити на сильний вогонь, довести до кипіння, зняти з вогню, накрити і залишити на 30 хвилин.
02
Потім хурму вийняти, очистити від шкірки, видалити кісточки.
03
Яйця збити з простим і ванільним цукром, змішати з борошном і сметаною. Хурму викласти у змащену маслом форму для запікання, полити сметанним соусом. Запікати в духовці, розігрітій до 180°С, протягом 30 хвилин.
04
Подати, посипавши цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)