
Грецький суп із чечевиці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сочевиця Екород зелена органічна 400г
200 г.
Часник
5 зубчиків
Цибуля
2 шт.
Коріандр Еко мелений 20г
0.5 ч. л.
Морква
4 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Бульйон Vitana овочевий 1,1кг
300 мл.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Лимон
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
5 ст. л.
Етапи приготування
01
Промити чечевицю, залити водою на 4 см. вище рівня крупи і варити впродовж 15 хвилин на невеликому вогні.
02
Почистити цибулю, нарізати кубиками, часник почистити і розчавити пласкою стороною ножа, моркву розрізати вздовж на 4 частини і нарізати часточками.
03
Розігріти в сковороді олію (краще оливкову), обсмажити часник і цибулю, потім додати моркву, присипати її цукром, додати коріандр. Готувати протягом 10 хвилин, періодично помішуючи.
04
Додати до чечевиці гарячий бульйон, посолити, потім додати томатну пасту, овочі з сковороди і варити все на середньому вогні 20 хвилин, до м'якості чечевиці.
05
За п'ять хвилин до закінчення варіння перевірити на сіль, якщо треба - досолити, потім додати чорний перець.
06
Готовий суп прикрасити лимоном.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)