
Фріттата з молодою картоплею, копченим лососем і горошком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
8 шт.
Картопля фасована
500 г.
Лосось Paralleles копчений в олії з кропом 120г
200 г.
Горошок зелений Верес 210г
100 г.
Кріп 70г
1 пучок
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю нарізати великими шматочками, відварити в підсоленій воді протягом 10 хвилин. Воду злити, охолодити.
02
Лосось нарізати смужками. Яйця збити в мисці, додати шматочки лосося, кріп подрібнений, горошок, посолити і поперчити за смаком. Додати варену картоплю.
03
У сковороду налити олію, поставити на вогонь, влити суміш із миски, на повільному вогні смажити 10-15 хвилин.
04
Перевернути фрітатту на іншу сторону, за допомогою тарілки, готувати 5 хвилин.
05
Викласти готову фрітатту на тарілку, дати охолонути 5 хвилин, перед вживанням.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)