
Курячий бульйон із водоростями норі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
1,5 кг
Селера стебло
0,5 шт.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Морква
1 шт.
Паста томатна Чумак 25% 300г
1 ст. л.
Водорості Katana норі для суші 10 листів
10 г.
Лист лавровий
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
5 шт.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно помити курку, залити двома літрами води, покласти в каструлю. До курки додати цибулину, моркву та стебло селери.
02
Потім довести воду в каструлі до кипіння, далі зменшити вогонь. Кинути в бульйон чорний перець, попередньо розкришивши його в ступці, лавровий лист, додати томатну пасту. Варити ще 15 хвилин, потім посолити за смаком і процідити.
03
Нарізати водорослі норі соломкою. Курячий бульйон подавати разом із водоростями.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)