
Яблучний флан з медом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
600 г
Мед Літній Мед 750г
130 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Кориця Еко мелена 20г
за смаком
Етапи приготування
01
Яблука запекти і ложкою вийняти м'якіть, добре розім'яти. Додати в тепле пюре мед (100 г). Розмішати. Додати два яйця. Добре перемішати.
02
Ложку меду розігріти в каструльці і варити, поки він не загусне і не буде сильно пузиритися. Розлити мед по формах.
03
Викласти яблучну суміш на мед, а формочки поставити у велику форму. Форму покласти в духовку, влити в неї окріп, щоб він доходив до середини маленьких формочок.Запікати близько години при температурі 180 градусів.
04
Готові флани охолодити і поставити в холодильник на кілька годин.
05
Перед подачею пройти ножем уздовж країв формочки, щоб відокремити флан від стінок. Перевернути на тарілку. Посипати корицею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)