
Апельсинове варення
Ви тільки подивіться на картинку банки, заповненої цим сонячним варенням! Невже вам не хочеться приготувати таке диво своїми руками? Стільки енергії і вітамінів, скільки містить це варення немає ні в одних солодощах. Адже апельсин містить велику кількість вітаміну С. Незважаючи на те, що варення проходить теплову обробку в ньому залишається досить багато цього вітаміну. Тому, дуже доречно таке варення буде вам взимку. Більше користі, звичайно, принесуть вам свіжі апельсини. Але в даному випадку ми говоримо про корисні солодощі, тобто про варення. В період епідемії грипу організм вимагає саме вітаміну С, який у великій кількості ви знайдете взимку в баночці з апельсиновим варенням.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Апельсини 1кг
500 г.
Вода негазована Аквуля 2л
750 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 кг.
Спеція Кориця палички
1 шт.
Перець червоний
1 щіпка
Бад’ян Еко 6г
1 щіпка
Етапи приготування
01
Апельсини вимити і зняти цедру. Нарізати цедру довгими смужками і варити до м'якості.
02
Фрукти порізати, залити водою, варити 20 хвилин. Дати суміші трохи охолонути, процідити сік.
03
Змішати сік, цукор, цедру, корицю, перець і бадьян. Кип'ятити ще 20 хвилин, поки варення не стане застигати на холодній ложці. Зняти з вогню, дати постояти 15 хвилин і розлити в банки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)