
Датський різдвяний глогг з мигдалем, родзинками і горілкою
Глогг - це гарячий напій з червоного вина з додаванням пряностей. Ви запитаєте чим він відрізняється від глінтвейну ? І ми вам відповімо , що нічим . Просто глогг - це той же самий глінтвейн , тільки поширений на території Швеції , Естонії , Данії , Фінляндії. Хоча одна відмінність , звичайно, мається : над гарячим вином розташовували цукровий шматок і поливали його горілкою. Таким чином під впливом тепла цукор прожарюють і стікав у вино. Тому шведське слово « glödga » означає " розжарювати " . Але сьогодні ми будемо готувати глогг простіше , змішуючи всі інгредієнти разом. Данська різдвяний глогг з мигдалем , родзинками і горілкою відмінно зігріє вас темними зимовими вечорами і підніме вам настрій.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вино Giacondi червоне сухе 12% 3л
750 мл.
Горілка Хортиця Класична 40% 0,5л
75 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
75 г.
Кориця Еко мелена 20г
5 г.
Спеція Імбир мелений
3 г.
Гвоздика Auchan 10г
5 г.
Родзинки
100 г.
Мигдаль
100 г.
Етапи приготування
01
Вино нагріти, додати спеції, горілку, цукор, мигдаль, родзинки.
02
Нагрівати на середньому вогні, не доводячи до кипіння. Потім зняти з вогню, накрити кришкою і залишити на 40 хвилин.
03
По закінченню часу знову нагріти, але не кип'ятити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)