
Вишневий чизкейк
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печиво пісочне
200 г.
Масло вершкове домашнє
90 г.
Сир Sterilgarda Рікота 250г
450 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
6 ст. л. + ще трохи для посипки вишні
Лимон
4 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
150 мл.
Желатин Добрик 15г
3,5 ч. л.
Вишня сушена
400 г.
Етапи приготування
01
Роз'ємну форму для торта викласти пергаментним папером.
02
Печиво подрібнити блендером до стану дрібної крихти.
03
У каструльці розтопити масло. Додати крихту печива і перемішати до однорідного стану.
04
Рівномірно викласти цю суміш у форму, злегка притискаючи ложкою.
05
З лимонів вичавити сік і зняти з них цедру.
06
З'єднати рікоту, лимонну цедру і цукор, перемішати.
07
Збити міксером охолоджені вершки, додати в цю суміш і ще раз ретельно перемішати.
08
Желатин залити лимонним соком. Нагріти на водяній бані до повного розчинення желатину.
09
Ввестиь його в сирно-вершкову масу і дуже добре перемішати.
10
Вилити масу у форму на основу з печива, розрівняти. Помістити в холодильник мінімум на 2 години.
11
Якщо використовується свіжа вишня, видалити з неї кісточки, присипати цукром і дати настоятися до появи соку. Якщо використовується консервована вишня, відразу злити сік в каструльку.
12
Довести сік до кипіння і кип'ятити на малому вогні близько 10 хвилин - необхідно, щоб кількість рідини зменшилася на три чверті. Зняти сироп з вогню і остудити.
13
Застиглий чізкейк дістати з форми, викласти на нього вишні, залити їх вишневим сиропом - десерт можна подавати. За бажанням можна прикрасити чізкейк листочками м'яти і збитими вершками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)