
Салат із тунця і квасолі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тунець Novus шматочками у соняшниковій олії 185г
1 банка
Квасоля вагова
150 г.
Огірок короткоплідний
1 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Петрушка 70г
за смаком
Лимон
1 шт.
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Квасолю залити холодною водою і залишити на ніч замочуватися.
02
Змінити воду для квасолі, поставити квасолю варитися. Варити протягом 1,5-2 години, до повної готовності. У самому кінці варіння посолити.
03
Відварити яйця. Огірок порізати дрібними кубиками.
04
Петрушку дрібно порізати.
05
У салатницю покласти шматочки тунця (рідину злити), трохи розім'яти виделкою.
06
До тунця додати огірок, квасолю і петрушку.
07
Полити соняшниковою олією і лимонним соком (2 ст. л.) Перемішати, при необхідності трохи посолити.
08
Зверху викласти часточки варених яєць.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)