
Кабачки по-грецьки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
120 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
5 г.
Шпинат пучок 100г
20 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 мл.
Салат Лолло Біонда зелений
10 г.
Перець зелений фасований
20 г.
Петрушка 70г
5 г.
Помідори рожеві фасовка
75 г.
Сіль Єгипет
3 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
25 г.
Етапи приготування
01
Кабачки очистити від шкірки, нарізати кружечками впоперек плоду товщиною в 1 см. У миску висипати трохи борошна, обваляти кабачки в борошні. Поставити сковороду з олією на вогонь, розігріти, обсмажити трохи кабачки.
02
Нарізати зелену цибулю, обсмажити на олії. Додати в сковороду до цибулі нарізаний шпинат, салат, болгарський перець, петрушку, нарізані помідори, тушкувати протягом 10-15 хвилин.
03
Посолити і поперчити овочеву суміш на сковороді, залити овочевою сумішшю кабачки, поставити в духовку, готувати 15-20 хвилин. Подавати попередньо трохи охолодивши суміш.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)