
Свинина в горіхах
Свинячу вирізку за цим рецептом попередньо маринують. Склад маринаду досить цікавий. Головні інгредієнти - мед, соєвий соус і спеції. Вдалий маринад - запорука успіху в приготуванні м'ясної страви. Другий важливий момент - використання для обвалювання м'яса оригінальної паніровки з кунжуту, маку і арахісу, заздалегідь обсмажених на сухій сковороді. Дві цих нескладних маніпуляції дозволять підготувати свинину до запікання в духовці. Саме ж запікання нетривале за часом і не вимагає Вашої участі. Смачна й ароматна "Свинина в горіхах" готова. Смачного!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вирізка свиняча
300 г.
Петрушка 70г
5 гілочок
Соус соєвий Chong 1л
3 ст. л.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Сіль Єгипет
1 щіпка
Коріандр Еко мелений 20г
0, 5 ч. л.
Базилік Kotanyi подрібнений 9г
0, 5 ч. л.
Перець духмяний Еко 20г
0, 5 ч. л.
Розмарин, шт
1 щіпка
Кунжут
3 ст. л.
Мак харчовий
3 ст. л.
Арахіс смажений
3 ст. л.
Етапи приготування
01
Змішати мед, соєвий соус і спеції, додати петрушку, дрібку солі. М'ясо залити маринадом на 1 годину.
02
Для панірування кунжут, мак і арахіс обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.
03
На паніровку покласти замариновану свинину, обваляти її з усіх сторін.
04
Запікати при температурі 240°C 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)